سنجش مهارت های کارآفرینی دانشجویان مراکز آموزش جهاد کشاورزی (مطالعه موردی: استان های فارس، خراسان رضوی و البرز)
کد مقاله : 1004-IAEEA2020
نویسندگان:
عباس نوروزی *
مرکز آموزش عالی امام خمینی، سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی
چکیده مقاله:
هدف تحقیق حاضر سنجش مهارت های کارآفرینی دانشجویان مراکز آموزش جهاد کشاورزی استان های فارس، خراسان رضوی و البرز است. روش تحقیق پیمایشی بوده و ابزار تحقیق پرسشنامه محقق ساخته ای بود که روایی و اعتبار آن مورد تأیید قرار گرفت. جامعه آماری تحقیق دانشجویان ترم آخر مرکز آموزش جهاد کشاورزی استان های خراسان رضوی، فارس و البرز بود(670 نفر). با استفاده از جدول رجسی و مورگان حجم نمونه تعیین شد(245) که به صورت تصادفی با انتساب متناسب از سه مرکز مورد مطالعه برگزیده شدند. نتایج تحقیق نشان داد که سطح مهارت های کارآفرینی 61 درصد از افراد مورد مطالعه متوسط و پایین تر از متوسط می باشد. همچنین، میانگین مهارت کارآفرینی دانشجویان رشته های تولیدات گیاهی و علوم دامی از دانشجویان رشته آب و خاک بالاتر بود. علاوه بر این، بین 4 دسته عوامل آموزشی، روان شناختی، اقتصادی و اجتماعی- فرهنگی و مهارت های کارآفرینی همبستگی معنی دار مشاهده شد.
کلیدواژه ها:
مهارت های کارآفرینی، مراکز آموزش، جهاد کشاورزی، دانشجویان
وضعیت : مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است