سخن دبیر
بخش کشاورزی در اقتصاد ایران دارای جایگاه ارزشمندی است و با همت و تلاش کشاورزان، مروجان، محققان، کارشناسان، کارآفرینان، جامعه دانشگاهی و مدیران توانسته است طی چند دهه گذشته از رشد نسبی برخوردار شود. در عین حال، هنوز در مسیر گذر از کشاورزی معیشتی به کشاورزی پایدار و پیشرفته قرار دارد و لازم است با توسعه کارآفرینی و انتقال دانش و فناوری، ضریب دانش در مزرعه از طریق بکارگیری علوم و شیوههای نوین ترویج و آموزش کشاورزی ارتقاء یابد. به علت ویژگی زیربنایی و موقعیت محوری آن در اقتصاد مقاومتی برای پایداری روند توسعه کشور و با توجه به آنکه صنعت کشاورزی به سرعت در حال ورود به یک دنیای متحول و با محاسبات پیچیده تر است، بررسی کیفیت و بهره وری آن اهمیت زیادی دارد.
جای بسی خرسندی است که به استحضار عموم علاقمندان، اساتید، محققان، بهرهبرداران، کارشناسان، مروجان، صاحبنظران بخش کشاورزی و حوزه علوم ترویج و آموزش کشاورزی رسانده شود که به لطف پروردگار، انجمن علمی ترویج و آموزش کشاورزی با مشارکت مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی "هشتمین کنگره ملی علوم ترویج و آموزش کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست پایدار" را با تمرکز بر «توسعه منابع انسانی بهعنوان محور توسعه کشاورزی و روستایی پایدار» و «همافزایی و همگرایی هر چه بیشتر جامعه دانشگاهی و بخش اجرا»، در روزهای 6 و 7 آبانماه 1399در استان زیبای البرز و شهر علم و فناوری کرج برگزار مینماید.
این کنگره علمی بزرگترین گردهمایی و تعامل صاحبنظران ترویج، آموزش، مدیریت و توسعه کشاورزی در ایران است که از دهه 60 هجری شمسی تاکنون مورد استقبال اندیشمندان، دانشجویان و بهرهبرداران بخش کشاورزی واقع شده است. همچنین، فرصتی مناسب برای حضور، اندیشهورزی، تدوین سیاست و برنامهریزی مدیران علمی و اجرایی ترویج و آموزش کشاورزی بوده و راهنمای تداوم مسیر توسعه علوم ترویج و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی و غلبه بر چالشهای پیشروی این نظام در پاسخگویی به نیازهای رو به تغییر جامعه کشاورزی خواهد بود.
از کلیه اندیشمندان، دانشجویان، بهرهبرداران، مروجان، کارشناسان و مدیران بخش کشاورزی دعوت میشود تا با ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی و کاربردی خویش در این کنگره شرکت نمایند. ضمناً از کلیه فرهیختگان گرامی درخواست میشود با توجه به تجربیات خویش از کنگرهها و همایشهای قبلی، ما را از پیشنهادهای خویش بهرهمند سازند تا کشور شاهد برگزاری یک محفل علمی ارزشمند و متفاوت باشد. آدرس پست الکترونیکی iaeea2020@areeo.ac.ir آماده دریافت نقطه نظرات شما عزیزان است.